Ochrana osobných údajov

Vitajte na našom portáli – www.skvelydomov.eu!

Je pre nás dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí a ich ochranu berieme vážne. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach, sú spracovávané v súlade so zákonom č.  122/2013 Z. z. (*od 30.1.2018 platný Zákon č. 18/2018 Z. z., účinný odo dňa 25.5.2018 – ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“).

Aké údaje uchovávame?

Počas vašej návštevy našich stránok zaznamenávame IP adresu, ktorú vám pridelil váš poskytovateľ internetu, z akých stránok ste navštívili našu stránku, ako dlho ste na našej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod.

Cookies

Používame cookies, aby sme zistili preferencie návštevníkov web stránok a vedeli na základe toho prispôsobiť našu ponuku na mieru konkrétnemu návštevníkovi. Cookies sa môžu používať preto, aby sme zistili, či už ste naše stránky z vášho počítača niekedy navštívili. V našom prípade súbory cookies skladujeme po dobu 1 mesiaca.

Cookies sú textové súbory, ktoré uloží váš internetový prehliadač na váš disk v počítači. Ak si neprajete cookies ukladať, môžete ich deaktivovať vo vašom internetovom prehliadači.

Na čo tieto informácie používame?

Informácie, ktoré spracovávame, môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností: personalizovanie ponuky, zlepšenie webových stránok, analýza správania na webových stránkach, následné vylepšenia na webových stránkach určené na lepšiu navigáciu a pod.

Odkazy tretích strán

Niekedy na našich stránkach odkazujeme na služby a produkty tretích strán. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na našich. Z toho dôvodu nenesieme žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán. I napriek tomu je našou snahou udržať vysokú úroveň bezpečnosti. Preto, ak máte akékoľvek podozrenie na nekalé chovanie týchto tretích strán, kontaktujte nás na skvelydomov@gmail.com . Ďakujeme.

Neposkytujeme vaše údaje tretím stranám

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám.

Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

Tieto podmienky sú platné od 9. 4. 2018

 

Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky alebo podnety, napíšte nám:

skvelydomov@gmail.com